Direktlänk till inlägg 25 april 2008
Emilie ville ha mitt recept på ljummen potatis-sallad. :)
Måtten är höftade. :) Ungefär på den nivån som jag gör till mej å Martin, alltså till två personer. :)
Koka ett lagom antal mindre potatisar(helst ny-potatis), ca 4 stycken per person, plus nån extra brukar jag räkna. :)
Blanda olivolja ca 1 ½ dl(beronde på hur många potatisar man ska ha) med en skvätt äppelcidervinäger, rikligt med italiensk salladskrydda, klippt gräslök och finhackad rödlök i en stor skål, bättre ta en för stor redan från böjan, så man får plats att blanda. :) Lägg i delade rädisor och sockerärtor å blanda.
Lägg i den nykokta potatisen å ett par rejäla skedar matlagningsyogurt eller creme fraiche. Blanda å servera direkt. :)
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | ||||
7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | |||
14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | |||
21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | |||
28 | 29 | 30 | |||||||
|